FULLT: Daglig leder Rune Normann Danielsen (til venstre) og administrativ leder Ken Arne Moldenæs med den gamle ubåtdokka i bakgrunnen. Nå huser den leketøy for titalls millioner kroner. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Doblet inntjening: Sikter Olavsvern inn mot lokalt næringsliv

Olavsvern har siktet seg inn mot petroleumsbransjen. Nå ønsker eierne å tilby flere tjenester til Tromsøs næringsliv.

 

Da den tidligere marinebasen Olavsvern ble kjøpt opp av lokale investorer i februar 2013, ble det klart at basen med sine dypvannskaier rettes mot petroleumsaktiviteten. Nedgangen i aktiviteten som følge av lave oljepriser har imidlertid rammet supplybransjen. Ny forretningsstrategi er likevel ikke en helomvending.

Les hele saken på iTromsø.no (Pluss) →

Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter