1. utkast av den nye fasaden til Storgata 70 - KV Bygget. Foto: AT Plan & Arkitektur

Dette er planene for det nye KV-bygget

TRIKO Eiendom ønsker at KV igjen skal bli et bygg som kan prege storgata positivt og skape nytt liv i sentrum.

I snart 200 år har Storgata 70 vært et samlingspunkt for handel og næringsvirksomhet. Bygget slik det fremkommer i dag ble åpnet i 1968, med 11 selvstendige kjøpmenn som deltagere, derav navnet «Kjøpmennenes varehus». Som et av de mest sentrale og største byggene i Tromsø er det på sin plass at bygget får en mer fremtidsrettet og moderne oppgradering.

TRIKO Eiendom ønsker at bygget igjen skal bli et bygg som kan prege storgata positivt og skape nytt liv i sentrum. En god leietakermix har vist interesse, og vi er sikker på at det skal bidra til å gjøre Tromsø sentrum enda mer attraktiv.

Kjøpmennenes varehus, KV-bygget. Her er det ganske nyåpnet. Foto: Knut Stokmo (1968).

I tråd med visjonen vår arbeider vi for dette; «Vi skal være samfunnsengasjert – og skape arbeidsplasser».

1. utkast av den nye fasaden til Storgata 70 - KV Bygget. Foto: AT Plan & Arkitektur
Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter