Codex Advokat og Kraft Finans sine flotte lokaler i Fr. Langesgate. Foto: Frida Xiang

Samlokalisering førte til større og bedre arbeidsmiljø

I juni 2017 flyttet Codex Advokat og Kraft Finans inn i et av Tromsøs flotteste lokaler, og har fått kjenne på alle fordelene med samlokalisering.

Codex Advokat Tromsø AS eies av partnerne Bård Brevik Harila og Tom Lunde, og har i tillegg 3 ansatte (Stefan Amlie, Guro Haug Nilsen og Jacob Bergh). Kontoret har eiendomsrett som største spesialfelt men driver ellers allsidig og betjener både private kunder og bedrifter.

Vi har vært samlokalisert med Kraft Finans i flere år. For oss er fordelene med samlokalisering flere, for det første gir det et større og bedre arbeidsmiljø til våre bedrifter med få ansatte, vi får et samspill med hverandre forretningsmessig sett samt at vi oppnår besparelser på felles bruk av f.eks. møterom, kantine o.l. I tillegg til Kraft Finans leier vi ut kontor til advokat Ingunn Tøllefsen, forteller partner i Codex Advokat Bård Brevik Harila.

Partner i Codex Advokat, Bård Brevik Harila. Foto: Frida Xiang.

Kraft Finans AS tilbyr investeringsrådgivning og formuesforvaltning til privatpersoner, selskaper og stiftelser. Selskapet har kontor i 5 norske byer og på kontoret i Tromsø er 4 erfarne og autoriserte kapitalforvaltere.

Når vi flyttet til Fredrik Langes Gate ønsket vi mer effektive lokaler samt en oppgradering, noe vi absolutt har oppnådd her. Vi er veldig fornøyd med utleiers tilpasning/renovering av lokalene til oss og prosessen rundt dette, sier Bård Brevik Harila.

Codex Advokat

Telefon: +47 77 75 39 50
E-post: advokat@codex.no
Nettside: Codex.no →

Kraft Finans

Telefon: + 47 51 97 74 40
E-post: resepsjon@kraftfinans.no
Nettside: Kraftfinans.no →

Vi i TRIKO Eiendom setter pris på at leietakere utfordrer oss. Prosjektet med Kraft og Codex har ført til at lokalet er blitt et av de fineste lokalene vi har i vår portefølje. Det er fint å se at gode løsninger og godt design kan føre til et bedre arbeidsmiljø. Vi ønsker å gi våre kunder de beste fasiliteter for effektive og økonomisk bærekraftige virksomheter.

Se bilder av lokalet nedenfor.

Lekkert møterom. Foto: Frida Xiang
Innbydende gang og kontorer. Foto: Frida Xiang
Spiserom og kjøkken. Foto: Frida Xiang
Spiserom og kjøkken. Foto: Frida Xiang
Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter