De nye lokalene til ALO. Flott utsikt mot Storgata. Foto: Richard Butler / Aloutenlike.no

Nå blir det Alo uten like i Tempo

Det kreative byrået Alo har flyttet inn i Tempobygget (Storgata 67). Se bilder av det lekre lokalet.

3. etasje har vært gjennom omfattende oppussing, og første leietaker inn er Alo, et kreativt byrå med sterk faglig kompetanse og erfaring innen strategisk markedsføring, kommunikasjon, tekst, grafisk design og film. Deres egen fotograf har tatt noen flotte bilder av lokalene.

– Vi opplevde at Triko var imøtekommende og løsningsorienterte helt fra da vi fikk presentert lokalet første gang. I utgangspunktet var det for stort for oss, men de var behjelpelige med å se på hvordan det kunne deles opp, slik at det ble akseptabelt for alle parter. Vi var med på hele prosessen, fra plantegninger til materialvalg og farger. Resultatet ble et kontorlokale som svarer veldig til våre behov. Vi sitter i et kontorlandskap der vi kan samarbeide – men der vi også har stillerom og et møterom for kundemøter, sier sier Thomas Eskildsen, daglig leder i det kreative byrået Alo uten like AS.

Han legger vekt på at det var kvalitet i alt som ble gjort, og det har blant annet kommet på plass gode fellesområder med nytt kjøkken.
– Løsningene ble veldig gode for oss, og vi er også glad for å få et annet kreativt firma i samme bransje inn i de tilstøtende lokalene og fellesområdene, sier Eskildsen.

Som utleier mener vi i Triko at lokaler skal være et verktøy, og det å skape en trivelig arbeidsplass er kanskje det viktigste elementet i en bærekraftig forretningsmodell. Lokalene skal også stimulerer til kreativitet, og bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker å gi våre kunder de beste fasiliteter for effektive og økonomisk bærekraftige virksomheter.

ALO

Telefon: +47 970 05 558
E-post: Send e-post →
Adresse: Storgata 67 – 3 etasje
Nettside: ALO →

Foto: Richard Butler / aloutenlike.no

Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter