Magy etablerer ny satsing i nye lokaler: – Her skal det være rom for alle

I juni 2020 fylte digitalbyrået Magy Media 3 år som selskap. Siden september 2017 har det unge byrået hatt kontorsted i Storgata 69.

Inntil nylig hadde selskapet tilgang på 187 kvadratmeter, men før sommeren inngikk de avtale med TRIKO om å få tilgang til flere kontorpulter – og disponerer nå opp mot det dobbelte i arealer, riktig nok i samlokasjon med andre leietakere på huset.

-Vi har fått en gunstig avtale med TRIKO, som gjør at vi kan ha en sunn vekst uten at risikoen vi bærer blir for høy. Sånn sett har TRIKO vært en god støttespiller gjennom hele vårt livsløp, og alltid tilpasset seg for vår drift – og ikke motsatt, sier Magnus Joki Arild – kreativ leder i Magy.

Arena for utdanning

I alt teller byrået 14 ansatte, hvor av 9 av dem er fulltid. I tillegg har Storgata 69 blitt en «hub», hvor selvstendige fotografer, som jobber på prosjekter med Magy, også har kontorer.

-Grunnen for at vi nå ønsker større arealer er fordi vi satser på å utvikle unge talenter. Vi har alltid ansett oss selv som en arena for utdanning, like mye som bedrift. I denne sammenheng så vi behovet for å åpne opp litt mer, og få tilgang til flere møtefasiliteter slik at vi kan ha flere kreative prosesser pågående samtidig, forklarer Joki Arild.

Olympisk kontorånd

En av de som har vært en del av kontorfellesskapet er Tromsøs første OL-vinner, Johann Forfang, som også jobber som videoprodusent for Magy.

I sommer har han tilbrakt seks uker i Storgata 69.

-Det har vært utrolig givende og lærerikt å få jobbe med gjengen i Magy i disse ukene. Jeg har fått gjort meg gode erfaringer i arbeidslivet som jeg ikke får gjennom toppidretten. Og så har jeg fått bli kjent med så mange herlige mennesker. En ung, sulten og artig gjeng jeg har blitt glad i på den korte tiden jeg har jobbet i kontorlandskap med dem. Det er en veldig sammensatt og inkluderende gjeng med mye forskjellige karakterer og gode egenskaper. Og jeg drar fra byen, mer inspirert og motivert enn da jeg kom, sier Forfang.

 

«People – not papers.»

Byrået har en gjennomsnittsalder på under 25 år, og har fortsatt til gode å se en CV i deres rekrutteringsprosesser. Visjonen «People – not papers» står sterkt fundamentert i verdigrunnlaget til selskapet. Derfor vil de jobbe enda mer målrettet med inkludering framover.

-Vi arbeider med et spennende prosjekt vi skal lansere i løpet av høsten 2020, som har som ambisjon om å få enda flere, og et bredere mangfold, inn i arbeidslivet. Her skal det være rom for alle. Vi håper og tror dette kan bli et fyrtårnprosjekt som skaper ringvirkninger utover vår arbeidsplass. Denne satsingen er også av bakgrunnen for det økte behovet for arealer. Nå har vi muligheten til å vokse gradvis i takt med hvordan prosjektet går, forklarer Joki Arild.

Magy Media

Telefon: +47 970 95 541
E-post: Send e-post →
Adresse: Storgata 69 – 2 etasje
Nettside: Magy →

Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter