På «hjemmebesøk» hos Advokatfirmaet Drechsler

Vi er på besøk hos Advokatfirmaet Drechsler i Fredrik Langnes gate. På gulvet ønsker teppegulvet varmt velkommen og på kaffebordet ligger et Kapital-magasin med tittelen «Norges 100 mektigste kvinner» godt synlig.

Kontorlandskapet er så stilrent og pent at man tenker seg om før man trår over dørskammelen ved ankomst i toppetasjen.

Gjennomgående oser lokalene av feminin touch og gjennomføringsevne.

Etter 10 år som selvstendig advokat fikk nylig Cecilie Drechsler med seg Anett Beatrix Osnes Fause som partner i advokatfirmaet. Med seg på laget har duoen fått advokatfullmektig Camilla Nyland-Storhaug.

-Vi utfyller hverandre godt. Jeg kjenner at det tar litt av byrden jeg har følt på. Selv om det er trykk nå også, så har jeg noen å dele den med nå, sier Cecilie Drechsler om det nye «ekteskapet».

Vi ønsket oss nye lokaler, skreddsydd for vår nye organisasjon.

Vi kontaktet Triko Eiendom med ønske om effektive, oppgraderte lokaler, noe vi absolutt har oppnådd her. Vi er veldig fornøyd med utleiers tilpasning/renovering av lokalene til oss.

Hektisk fødsel

1.oktober flyttet de inn i sine nye lokaler, selv om samarbeidskonstellasjonen startet noen måneder før det. Fødselen har vært hektisk, i lys av de mange utfordringer korona har bydd på, og som for mange advokater har ført til nye problemstillinger, og enda mer jobb.

-Jeg tror vi har nærmere 40 skilsmisser på bordet nå. Det er oppløsninger av økonomiske sameier av flere ulike typer, samlivsbrudd skilsmisser, dødsbo osv.   Når man har helheten på det, kan man nesten ta inn alle problemstillinger innenfor det området, sier Drechsler.

-Vi må følge opp fra start til mål. Det er mange som har flere enn ett problem. Det er ofte sammensatt, derfor har det å jobbe gjennomgående vært et mål for oss, sier Osnes Fause.

Osnes Fause kommer fra akademia hvor hun har jobbet med offentlig rett på Universitet i Tromsø.

-Det e utrolig kult at vi får den kraften fra akademia. Der forsker man på jussen, og går helt ned til kjernen innenfor de ulike fagområdene.  Vi tror at kombinasjonen mellom akademia og min håndverks erfaring som advokat skal gi oss styrke, sier Cecilie om det nye partnerskapet.

Nyland-Storhaug ser fram til å starte på sin reise som advokat i nettopp Fredrik Langnes-gate.

-Jeg trives veldig godt her. Det er så fint å endelig få begynne på denne delen av karriereveien. Jeg har lenge hatt ønske om å jobbe som advokat, og det å få gjøre det sammen med disse to – jeg var aldri i tvil om at dette ville jeg hive meg med på, sier Camilla Nyland-Storhaug.

Kjærlighet for kontoret

Uansett hvilken retning du vender blikket legger man merke til nye og tidløse designdetaljer.

Kontorlandskapet bærer preg av mye tid – og kjærlighet.

-Vi har brukt mye tid på dette, og fått det akkurat slik som vi ville innenfor de rammebetingelsene vi jobbet utfra, sier Cecilie.

Der advokatkontor ofte oppleves minimalistiske, minner disse lokalene mer om et varmt hjem.

-Det er mange advokater som har det tungt, mørkt og stilig, mens vi har tenkt litt annerledes.

-Vi i Triko Eiendom setter pris på at leietakere utfordrer oss. Prosjektet med Drecshler advokat har resultert i ett tidsriktig og vakkert lokale. Ett lokale med gode løsninger og fasiliteter som vi er sikker på vil gi ett godt arbeidsmiljø for lange dager på kontoret.

Triko eiendom har i dette prosjektet samarbeidet tett med leietaker og ikke minst Ida Rørvik, i Senab Eikeland.

Vi ser at behovet for interiørdesign er viktig for å møte kundens forventninger og ønsker.

Det er fint å se at gode løsninger og godt design kan føre til ett bedre arbeidsmiljø, effektive og økonomisk bærekraftige virksomheter.

-Dette lokalet er vi veldig stolt over!

-Arbeidstesen som Senab Eikeland fikk fra oss, var at dette skulle være vårt andre hjem – home away from home. Det har vært viktig for oss at det skulle være slik vi ønsket det. Det er lagt til rette for at vi kan være mye her. I perioder hvor det er hektisk, med mange rettssaker, så er man her nesten døgnet rundt, forklarer advokatene.

Trioen er tydelig på at de er veldig tilfredse med servicen de har fått hos Triko Eiendom.

-Det har vært helt gull. Vi er kjempefornøyde med den oppfølgingen vi har fått, smiler Osnes Fause.

-Det er kjempeviktig å ha en god utleier. Spesielt nå når vi fakturerer ut timer er vi presset på tid. Du kan ikke ha tidstyver. Da er det viktig at de legger til rette for at vi ikke skal bruke tid på praktiske ting. I tillegg har de vært gode å diskutere med – selv når man er uenige. En samarbeidspartner, forklarer Drechsler.

-Har dere Tromsøs fineste lokaler?

-Ja, kommer det kontant fra Anett.

-Han Rode Rønning-Hansen har pusset opp sine lokaler, så vi tenkte vi skulle invitere han til duell. Han har peis-ovn på kontoret, ler Cecilie Drechsler, som trolig egentlig er mer opptatt av at advokatfirmaet nå teller tre kompetente advokater som er klare til å ta opp kampen for klientene deres.

 

ADVOKATFIRMAET DRECHSLER

Telefon: +47  995 18 826
E-post: Send e-post →
Adresse: Fredrik Langes Gate 19/21- 4 etasje
Nettside: Advokatdrechsler

Relaterte artikler

Skriv inn søkeord og trykk enter