Tempo
Storgata 67

Kontaktinformasjon

Mats Sæverud
Telefon: +47 415 30 006
E-post: mats@triko.no

Nøkkelinformasjon

  • Areal 1983 kvm
  • Kontor
  • Butikk/Handel
  • Sentralt
  • Moderne

Om eiendommen

Beskrivelse

Storgata 67 eller Tempogården som bygget benevnes på folkemunne. Det er et av de mest sentrale bygg i Tromsø sentrum. Med en meget sentral beliggenhet i to av Tromsøs mest trafikkerte gater byr det fire etasjer høye bygget på gode profilerings- og eksponeringsmuligheter.

Eiendommen er et hybridbygg over fire etasjer med kjeller. 1. etg som er på gateplan med god adkomst mot Storgata og Fr. Langesgate, egner seg spesielt godt for butikk og handel. Resterende etasjer består av moderne og attraktive kontorlokaler.

Vi skreddersyr lokalene etter ønske. I samarbeid med interiørdesigner kan vi gi deg gode råd i prosessen med å tilpasse lokalene.

 

Adkomst

Det er gode kommunikasjonsmuligheter med bl.a. buss og båt. Byens knutepunkt for kollektiv trafikk ligger rett ved eiendommen. Fem minutters gange til nye Prostneset havneterminal, som blir et knutepunkt for flybuss, hurtigbåt og hurtigruten.

Kort og enkelt vei til

  • UiT/UNN: ca 5 km
  • Flyplass: ca. 5 km
  • Skattøra: ca. 6 km
  • Langnes Handelspark: ca. 4 km

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger på østhjørnet i adkomsten til gågata hvor det er størst trafikk av mennesker. Ca 50 m til flere busstopp i Fr. Langesgate. Det er nært til butikker, banker, spisesteder og andre byfasiliteter. Hovedfasaden er både langs Storgata og langs Fr. Langesgate med svært god synlighet for profilering. Området omkring denne eiendom består av bygninger med butikker, kontorer, banker, spisesteder mv. Tromsø by er i sterk vekst med høy tilflytting, stor utbygging av boliger og kontor/næringsbygg.

 

Bebyggelse/Standard

Gatearealet utenfor bygget er stein og hellebelagt og fortauet er oppvarmet med avrenning til overvannsanlegg. Adkomst til bakgården fra Sjøgata er asfaltert. Bygget ble i 2009 omfattende påkostet med nye fasader, overflater, heis, trapp, elektro, rør, svakstrømsinstallasjoner mv. Bygget har etasjehøyde fra 3,2 til 4 m og det er derved enkelt å tilpasse til leietakere da det er plass i himlinger å føre frem tekniske installasjoner.

Bilder av eiendommen

Kart

Skriv inn søkeord og trykk enter