Beskrivelse

Nord-Norges beste beliggenhet – Storgata 70 (KV-Bygget).

Vi har flere ledige lokaler i bygget:

  • Underetasje – ca 700 kvm
  • 1. etg 573 kvm – 700 kvm, kan kombineres.

Lokalene er perfekt for butikker, butikkmiks, resturant og annen handelsvirksomhet. Sentral beliggenhet rett ved Nord-Norges mest trafikkerte hjørne.

Vi ønsker å gi våre kunder de beste fasiliteter for effektive og økonomisk bærekraftige virksomheter.

Vårt forvaltningsmål er at våre bygg til en hver tid har optimal teknisk stand, etterlever pålagte krav , samt gode service og samarbeidsavtaler.

Trenger du lokaler i Tromsø sentrum – ta kontakt i dag!

Adkomst

Det er gode kommunikasjonsmuligheter med bl.a. buss og båt. Byens knutepunkt for kollektiv trafikk ligger rett ved eiendommen. Fem minutters gange til nye Prostneset havneterminal, som er et knutepunkt for flybuss, hurtigbåt og hurtigruten.

Beliggenhet

Storgata 70 (KV Bygget) ligger ved krysset Storgata/Fredrik Langnes gate/Grønnegata. Vis à vis Tempobygget, Sparebanken 1 Nord-Norge og Wito hjørnet. Beliggenheten er et knutepunkt for busser og folks ferdsel i sentrum, og har med det svært god synlighet for profilering. Det er nært til butikker, banker, spisesteder og andre byfasiliteter. Området omkring denne eiendom består av bygninger med butikker, kontorer, banker, spisesteder mv. Tromsø by er i sterk vekst med høy tilflytting, stor utbygging av boliger og kontor/næringsbygg.

Les mer om Storgata 70 →

Kontaktinformasjon

Mats Sæverud
Telefon: +47 41530006
E-post: mats@triko.no

Yngve Lundbakk
Telefon: +47 900 94368
E-post: yngve@triko.no

Nøkkelinformasjon

  • Underetasje – ca 600 kvm
  • 1. etg 573 – 700 kvm, kan kombineres

Skriv inn søkeord og trykk enter