Beskrivelse

UTLEID: Tempo – Storgata 67 – 130 kvm i 3 etasje. Stort, moderne og stilig lokale. Samlokalisering. Eiendommen ligger midt i Tromsø sentrum.

Vi skreddersyr lokalene etter ønske. I samarbeid med interiørdesigner kan vi gi deg gode råd i prosessen med å tilpasse lokalene.

Ta kontakt for mer informasjon og visning.

Adkomst

Det er gode kommunikasjonsmuligheter med bl.a. buss og båt. Byens knutepunkt for kollektiv trafikk ligger rett ved eiendommen. Fem minutters gange til nye Prostneset havneterminal, som blir et knutepunkt for flybuss, hurtigbåt og hurtigruten.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på østhjørnet i adkomsten til gågata hvor det er størst trafikk av mennesker. Ca 50 m til flere busstopp i Fr. Langesgate. Det er nært til butikker, banker, spisesteder og andre byfasiliteter. Hovedfasaden er både langs Storgata og langs Fr. Langesgate med svært god synlighet for profilering. Området omkring denne eiendom består av bygninger med butikker, kontorer, banker, spisesteder mv. Tromsø by er i sterk vekst med høy tilflytting, stor utbygging av boliger og kontor/næringsbygg.

Les mer om Storgata 67 →

Kontaktinformasjon

Åse Brinckman Krane
Telefon: +47 900 29434
E-post: ase@triko.no

Nøkkelinformasjon

  • Areal ca 130 kvm
  • Sentralt
  • Moderne
  • Stilfullt
  • Store vindusflater

Dokumenter

Skriv inn søkeord og trykk enter