Beskrivelse

Tempo – Storgata 67 – 470 kvm i underetasjen. Stort lokale i  underetasjen der Coop Prix tidligere hadde butikk. Ledig omgående.

Vi skreddersyr lokalene etter ønske. I samarbeid med interiørdesigner kan vi gi deg gode råd i prosessen med å tilpasse lokalene.

Ta kontakt for mer informasjon, dokumentasjon og visning.

Adkomst

Det er gode kommunikasjonsmuligheter med bl.a. buss og båt. Byens knutepunkt for kollektiv trafikk ligger rett ved eiendommen. Fem minutters gange til nye Prostneset havneterminal, som blir et knutepunkt for flybuss, hurtigbåt og hurtigruten.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på østhjørnet i adkomsten til gågata hvor det er størst trafikk av mennesker. Ca 50 m til flere busstopp i Fr. Langesgate. Det er nært til butikker, banker, spisesteder og andre byfasiliteter. Hovedfasaden er både langs Storgata og langs Fr. Langesgate med svært god synlighet for profilering. Området omkring denne eiendom består av bygninger med butikker, kontorer, banker, spisesteder mv. Tromsø by er i sterk vekst med høy tilflytting, stor utbygging av boliger og kontor/næringsbygg.

Les mer om Storgata 67 →

Kontaktinformasjon

Åse Brinckman Krane
Telefon: +47 900 29434
E-post: ase@triko.no

Nøkkelinformasjon

  • Areal 470 kvm
  • Sentralt
  • Romslig
  • Kjellerlokale

Dokumenter

Skriv inn søkeord og trykk enter